Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Harderwijk Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Harderwijk

Wij verhelpen jouw riool verstopping

HARDERWIJK

Riool ontstoppen Harderwijk?

Riool ontstoppen HarderwijkWanneer je te maken hebt met een rioolverstopping, kan je deze vaak het best oplossen door het probleem direct aan te pakken. Hierbij hou je de (stank)overlast zo min mogelijk. Helaas is het oplossen van het probleem niet altijd even simpel. 

Wij hebben op deze pagina een aantal tips die jou hopelijk kunnen helpen bij het ontstoppen van jouw riool! 

Laat je het liever door een ervaren rioolspecialist doen? Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 0341 240 763 om jouw klus te bespreken. De ontstoppers van Riool Ontstoppen Harderwijk staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Voordat je kan beginnen met het ontstoppen van je riool, moet je erachter zien te komen hoe de verstopping is ontstaan en waar hij zich precies bevindt. 

Zo kan het water in de gootsteen gaan borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Zulke voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Hiermee voorkom je dat je de verstopping erger maakt.

Het kan ook zo zijn dat één specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Vaak zijn haren en zeepresten hier de boosdoeners. Zij zorgen er namelijk voor dat er afval ophoopt in de afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende en hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, is het belangrijk dat je alle afvoeren controleert. Dit kan je doen door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Wanneer het water gewoon blijft staan, blijkt het toch een verstopping te zijn. In dat geval kun je het beste contact opnemen met Ontstoppingsdienst Harderwijk via 0341 240 763 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Harderwijk Logo
Loodgieter ontstoppen Harderwijk afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige middel die kan helpen bij het ontstoppen van een riool. Tegelijkertijd is dit ook een risicovolle manier. Wij raden aan eerst andere methoden te gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een ontstoppingsveer, plopper of soda. Heeft dit geen effect? Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je het probleem erger maakt. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Je gaat als volgt te werk. Stop de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer, zo diep als het kan. Hierna spoel je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Harderwijk op 0341 240 763.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer wordt veel gebruikt door loodgieters. De ontstoppingsveer is een handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Heb jij zelf een ontstoppingsveer, en wil jij hier zelf mee aan de slag? Wij leggen je uit hoe dit moet!

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. U kunt ons bereiken via 0341 240 763. De ontstoppingsdienst uit Harderwijk staat voor je klaar!

Ontstoppen afvoer Harderwijk
Ontstoppingsdienst Harderwijk

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een ontstopper is een verantwoorde methode bij het verhelpen van een rioolverstopping. De plopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Druk de plopper tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Heb je het idee dat het gelukt is? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0341 240 763.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is een zeer effectieve ontstoppingsmanier. Dit hebben wij al eerder genoemd. Hierbij is soda voornamelijk naar voren gekomen als hulpmiddel. Daarentegen soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool.

Hoe ga je te werk? Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking, wat ervoor zorgt dat dingen als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Krijg je het zelf niet voor elkaar? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppingsdienst Harderwijk op 0341 240 763.

Ontstoppen Harderwijk Leiding
Riool ontstoppen Harderwijk graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Er zijn veel bouw- en supermarkten die diverse ontstoppingsmiddelen aanbieden. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Dit komt door de bijtende werking van de chemicaliën in deze middelen.

Daarnaast vervuil je hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden om die redenen af om deze middelen te gebruiken.

Wilt jij het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Harderwijk op 0341 240 763.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Is het ontstoppen van je riool niet gelukt?  Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping zo snel mogelijk verleden tijd wordt.

Maak direct een afspraak bij Ontstoppingsdienst Harderwijk via 0341 240 763.

Graven riool Harderwijk

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Heb jij te maken met een wc verstopping? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Harderwijk. Wij zorgen voor een goede ontstopping. Maak direct een afspraak!

loodgieter-harderwijk-ontstopping

Afvoer verstopt

Is er een afvoer die niet meer goed doorspoelt? En woon je in Harderwijk? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je om je verstopte afvoer te verhelpen!

loodgieter-in-harderwijk-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Harderwijk

Woon jij in de buurt van Harderwijk? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Laat een riool inspectie doen! Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-harderwijk-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Harderwijk

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de buurt van Harderwijk? Wij lossen de verstopping graag voor je op! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Harderwijk.

Loodgieter Harderwijk Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Harderwijk en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Harderwijk! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Harderwijk

De ervaren ontstoppers van Ontstoppen Harderwijk lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0341 240 763.

Partners: Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , Riool.vindjeviahier , riool.onzestart , riool.linkmee , riool.linkjespagina , riool.vinddirect  , riool.beginthier , riool.verzamelgids , riool.startze , riool.m4n

Verstopping Harderwijk

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Harderwijk!

Riool Harderwijk

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Harderwijk Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Harderwijk. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Drielanden

Bij ons heeft Ontstoppen Harderwijk twee verstoppingen verholpen. Een verstopping in het riool en een verstopping in de wc. Wij zijn erg tevreden over de geleverde services. Goed Heel erg bedankt!

Sportcomplex de Sypel

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppingsdienst Harderwijk.

Brandweer Kazerne Harderwijk

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
partners

Loodgieter Den Haag, Loodgieter Spijkenisse, Loodgieter Delft, Loodgieter Zoetermeer, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Huizen, Loodgieter Naarden, Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0341 240 763

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Harderwijk

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Harderwijk