Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Harderwijk Logo

Ontstoppen

WC verstopt Harderwijk

Wij verhelpen jouw wc verstopping

HARDERWIJK

WC verstopt Harderwijk?

WC verstopt Harderwijk? Er zijn maar weinig mensen die het leuk vinden om een wc te ontstoppen. Maar helaas kan het iedereen overkomen. Naast het feit dat het een vervelende klus is, gaat het vaak gepaard met een vieze rioollucht. Zeker niet prettig dus!

Je kan een wc op veel verschillende manieren ontstoppen. Wij hebben een aantal manieren op een rij gezet. 

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Harderwijk? Neem dan contact op met de ontstoppingsdienst uit Harderwijk via 0341 240 763 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Wij raden je aan om de vloer rondom de wc te bedekken, nog voordat je begint met het ontstoppen van je verstopte wc. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Op die manier weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Dit bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Harderwijk Logo
Loodgieter ontstoppen Harderwijk afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Wanneer je een wc wilt ontstoppen, is het belangrijk om te weten waardoor de verstopping is veroorzaakt. In een groot gedeelte van de gevallen is een vast object in de leidingen de oorzaak van de wc verstopping.

Op het moment dat je nog jonge kinderen hebt, is goed mogelijk dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Heb je het idee dat vet, papier of iets anders wat flexibel is de oorzaak is? Hanteer dan een methode waarmee je de verstopping forceert.

Wil jij graag hulp bij het ontstoppen van je wc? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de rioolspecialisten van Ontstoppen Harderwijk op 0341 240 763.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kan je de verstopping zien zitten? Dan kun je er in de meeste gevallen ook zelf bij komen.

Vaak ligt de oorzaak bij de sifon in de wc afvoer. Dit is de stankafsluiter van de afvoer. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg.

Gooi de verstopping niet terug de wc in, maar in de daarvoor bestemde afvalbak.

Heb jij vragen over jouw verstopte wc? Of kom je er simpelweg gewoon niet uit? Dat is begrijpelijk. Bel dan de spoedservice van Ontstoppingsdienst Harderwijk via 0341 240 763.

Ontstoppen afvoer Harderwijk
Ontstoppingsdienst Harderwijk

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Heb je het idee dat de verstoppingen in de leidingen plaatsvinden? En worden deze waarschijnlijk veroorzaakt door een ophoping van papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan is wasmiddel een effectief hulpmiddel. Dit is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Zeker het proberen waard dus!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Gooi voor een optimaal effect, de emmer leeg vanaf ongeveer één meter hoogte. Hiermee geef je het water extra kracht mee.

Let wel op! Gooi geen kokend water in de wc. Dit kan namelijk het porselein aantasten.

Laat je de verstopping liever ontstoppen door een ervaren ontstopper? Bel dan vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Harderwijk om jouw klus te bespreken 0341 240 763.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Geven de bovenstaande methodes geen succes? Dan kan je altijd nog gebruik maken van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Maak voor het gebruik de ontstopper flexibel door deze in warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit op de afvoer. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt en dat er zo min mogelijk lucht bij kan

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat zuigkracht die de verstopping moet laten loskomen. Herhaal dit een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: druk de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Hiermee kan je de situatie alleen maar erger maken. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hier dus mee op.

Ontstoppen Harderwijk Leiding
WC verstopt Harderwijk

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees erg voorzichtig, wanneer je gebruik maakt van een ontstoppingsveer. Hiermee is namelijk relatief eenvoudig schade aan te brengen aan de binnenkant van de leiding. 

Laat je het liever door een ervaren ontstopper doen? Dat begrijpen wij. Neem direct contact op met Ontstoppingsdienst Harderwijk via 0341 240 763.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Helaas is het niet altijd mogelijk om de verstopping zelf te verhelpen. Soms ligt de oorzaak op een andere plek of het is de verstopping simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom Ontstoppen Harderwijk is opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze ontstoppers maken gebruik van unieke methoden om de verstoppingen direct aan te pakken. Daarnaast helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Ontstoppingsdienst Harderwijk zorgt dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 0341 240 763 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze ontstoppers.

Graven riool Harderwijk

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-harderwijk

WC verstopt

WC verstopt Harderwijk

Heb jij te maken met een wc verstopping? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Harderwijk. Wij zorgen voor een goede ontstopping. Maak direct een afspraak!

loodgieter-harderwijk-ontstopping

Afvoer verstopt

Is er een afvoer die niet meer goed doorspoelt? En woon je in Harderwijk? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je om je verstopte afvoer te verhelpen!

loodgieter-in-harderwijk-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Harderwijk

Woon jij in de buurt van Harderwijk? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Laat een riool inspectie doen! Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-harderwijk-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de buurt van Harderwijk? Wij lossen de verstopping graag voor je op! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Harderwijk.

Loodgieter Harderwijk Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Harderwijk en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Harderwijk! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0341 240 763

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Harderwijk

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Harderwijk